Ultieme lente actie - beperkte plaatsen beschikbaar

Jongleercursus logo geel blanco achtergrond

FAQ's

Veelgestelde vragen

FAQ's

Veelgestelde vragen

Onze veelgestelde vragen voor jouw opgesomd. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ik raad aan om te beginnen met beanbags. Het voordeel van beanbag jongleerballen is dat ze niet wegrollen, zodra ze op de grond vallen. Deze ballen zijn het fijnste om te oefenen. De beanbag jongleer ballen van jongleercursus.nl zijn samengesteld volgens de wensen en expertises van verschillende professionals.

Ondanks dat deze jongleerballen zeer geschikt zijn voor beginners worden ze ook vaak gebruikt door professionals in de show. Doordat de structuur het eenvoudiger maakt meerdere ballen in één hand te houden.

Deze jongleerballen zijn zowel geschikt voor beginners als ervaren jongleurs. Doordat de ballen zacht zijn, rollen ze niet weg. Dit is zeker handig in de beginperiode. Daarnaast liggen de ballen comfortabel in de hand, waardoor ze bijna geschikt zijn voor iedere leeftijd. 

Heb je vragen over het kiezen van het juiste type jongleerballen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daarnaast kun je hier speciale junior jongleerballen kopen voor de kinderhanden. Wil je deze bestellen? Neem dan contact op voor onze huidige voorraad.

Ja! Mits dit op de juiste manier wordt aangeleerd. Bij jongleercursus.nl werken wordt gewerkt met een leesmethode waarmee al duizenden mensen hebben leren jongleren.

Tijdens de starter cursus leer je niet alleen om te jongleren met drie ballen maar werken we samen aan een stabiel patroon. Deze goede basis zorgt ervoor dat je eenvoudig nieuwe tricks leert. Daarnaast leer ik jou in de cursus twee tricks. Wil je meer leren? Spoedig breng ik een vervolg op deze cursus uit.