Ultieme lente actie - beperkte plaatsen beschikbaar

Jongleercursus logo geel blanco achtergrond

Workshop jongleren

Boek een workshop jongleren en leer jongleren van Top jongleur Daniel. 

Jongleer ballen kopen workshop
Workshop jongleren

Beoordeeld met een 9.2

Boek een workshop jonglerenn

Bij een jongleerworkshop gaat het om veel meer dan alleen jongleren. Het concept van jongleren raakt verschillende aspecten van het leven, van educatie tot bedrijfsleven. Tijdens zo’n workshop ontdekt de deelnemer dat het balanceren van ballen voor iedereen haalbaar is, zolang er kalmte heerst en de juiste middelen en technieken worden toegepast.
 
Met meer dan 10 jaar ervaring als jongleur weet de instructeur aan het einde van de cursus 80% van de deelnemers te laten jongleren. Maar het behaalde resultaat gaat verder dan alleen dit. De deelnemers hebben zichzelf overtroffen en aan teambuilding gewerkt. Of het nu een bedrijfsuitje is, een creatieve workshop of een teambuildingactiviteit, het is dat allemaal en meer! Voor meer informatie over onze jongleerworkshops, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
0 %

LEERT BINNEN 1 UUR JONGLEREN

0 +

JAARLIJKSE WORKSHOPS

0 +

JAAR ERVARING

0

KLANTENBEOORDELING

AEGON Nederland
AEGON Nederland

Afdelingsmanager

Wat een geweldige workshop jongleren op locatie! Een aanrader voor iedereen. We hebben enorm genoten.

FLUFIUM ONDERWIJS
FLUFIUM ONDERWIJS

Directeur

Deze teambuildingactiviteit was een groot succes! Alle leraren zijn enthousiast aan de slag gegaan, en Daniel wist iedereen direct te inspireren met zijn enthousiasme.

Reviews

Van andere bedrijven

Heb jij vragen over de workshop jongleren of wil je een ervaring delen? Neem dan contact op via de onderstaande knop. 

Hiervoor is een workshop jongleren geschikt

Een workshop jongleren is geschikt voor diverse evenementen. Deze activiteit is uniek en kan worden ingezet voor verschillende gelegenheden. Het mooie ervan is dat echt iedereen, ongeacht de leeftijd, kan leren jongleren.

Jongleerballen kopen

Workshop maat

Voorafgaand aan de workshop neem ik contact op om alle wensen door te nemen. Zo kunnen we een speciale draai geven aan de workshop jongleren door ons bijvoorbeeld te focussen op een speciale gebuertnis binnen je bedrijf of wat er in de groep speelt. Zo is het jongleren een belangrijk metafoor voor veranderingen in het bedrijfsleven. Mogelijk onderwerpen die kunnen spelen zijn: leren los laten, met zijn alle de ballen in de lucht houden of beter leren samenwerken. 

Voorstellen

Leer jongleren van een prijswinnend jongleur

Mijn naam is Daniel Doornkamp en ik ben de eigenaar van Jongleercursus.nl. Nadat ik meer dan tien jaar overal ter wereld heb mogen optreden en hiermee verschillende prijzen heb gewonnen, heb ik besloten mijn vaardigheden te delen met de rest van de wereld. Ga jij dit avontuur met mij aan?

Teambuilding
activiteit

Een jongleerworkshop is perfect voor tal van evenementen. Deze activiteit is uniek en kan voor diverse gelegenheden worden ingezet. Bovendien is het prachtige ervan dat werkelijk iedereen, ongeacht leeftijd, kan leren jongleren.

De workshop is opgedeeld in een stukje entertainment, theoretische kennis en een praktisch gedeelte waarin we samen aan de slag gaan. Bij een jongleerworkshop gaat het dus om veel meer dan alleen maar jongleren; het is een teambuildingactiviteit die ervoor zorgt dat de groep nog hechter wordt en beter leert samenwerken.

 

Een nieuwe waardigheid

Uit ervaring blijkt dat 90% van de deelnemers na het volgen van de jongleerworkshop de basisprincipes onder de knie heeft. Door samen naar dit doel toe te werken, hebben alle cursisten zichzelf uitgedaagd, overtroffen en een nieuwe vaardigheid aangeleerd. Dit resulteert telkens weer in veel leuke reacties en verhalen, wat zorgt voor een geweldige ervaring.

Workshop jongleren

Boek een workshop jongleren

Neem vrijblijvend contact op voor de beschikbaarheid van de jongleerworkshop. Twijfel je of deze workshop geschikt is voor jouw evenement? Wij delen graag de ervaringen van eerdere deelnemers en helpen jou op weg met het maken van de beste keuze.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoewel het antwoord op het eerste gezicht misschien voor de hand liggend lijkt, is dit een van onze meest gestelde vragen. Tijdens de jongleerworkshop leer je namelijk veel meer dan alleen de basis van het jongleren. Je ontwikkelt vaardigheden zoals beter samenwerken, op elkaar vertrouwen, patronen doorbreken en nog veel meer.

De kosten van de workshop zijn afhankelijk van verschillende factoren. Daarom verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat wij een passende offerte kunnen opstellen.