jongleercursus

Leren jongleren met drie ballen? 

Met deze online workshop en cursus leer je moeiteloos jongleren 

Video Aspect Ratio: 4:1

Leren jongleren met drie ballen? 

Met deze online workshop en cursus leer je moeiteloos jongleren 

Klaar voor een nieuw avontuur

  • De grootste jongleercursus van de Benelux
  • Kijk wanneer jij wilt met de handige app
  • Leer jongleren van internationaal bekroonde jongleur
jongleercursus leren 3 ballen

Mieke 

Wat gaaf is dit

Ik heb deze cursus cadeau gegeven aan mijn zoontje van 8 jaar. Wat is hij er blij mee. Ik zie hem iedere dag oefenen en hij wordt steeds beter. Echt een aanrader. 

Wat ga je leren in deze cursus?

De basis 

Als eerste gaan we een goede basis leggen. Zo gaan we van start met het kiezen van de geschikte jongleerballen, een goede houding en de juiste patroonbeweging.  

De cascade

Als de basis gelegd is gaan we beginnen aan het echte werk. Zo leer je stapsgewijs jongleren met drie ballen volgens de juiste beweegmethode: de cascade. 

Tips & tricks

Het leren jongleren met drie ballen kan best moeilijk zijn. Daarom ontvang je wekelijks handige tips waarmee jij gegarandeerd leert jongleren.  

Bonus uitdaging

Tijdens de laatste aflevering krijg je twee nieuwe tricks uitgelegd waarop je kunt oefenen na het afronden van deze cursus. Welke tricks dit precies zijn? dat houden we nog even als een verrasing.

Veelgestelde vragen

Kan iedereen leren jongleren?

Ja! Mits dit op de juiste manier wordt aangeleerd. Bij jongleercursus.nl werken wordt gewerkt met een leesmethode waarmee al duizenden mensen hebben leren jongleren.

Met hoeveel ballen leer ik jongleren?

Tijdens de 'starter cursus' leer je jongleren met drie ballen. Dit leer je stap voor stap waarbij eerst wordt gewerkt aan een goede basis wat de kans op slagen verhoogd naar 90%

Hoe leer je jongleren met 3 ballen?

Met jongleercursus.nl 😉 Vele mensen doen een poging tot het onder de knie krijgen van het jongleren met drie ballen, maar zonder succes. Waarom? Dit komt doordat de juiste begeleiding ontbreekt. Bij jongleercursus.nl wordt je 6 weken lang aan de hand meegenomen.

Ik kan al jongleren met drie ballen. Kan jij mij nog meer leren?

Tijdens de starter cursus leer je niet alleen om te jongleren met drie ballen maar werken we samen aan een stabiel patroon. Deze goede basis zorgt ervoor dat je eenvoudig nieuwe tricks leert. Daarnaast leer ik jou in de cursus twee tricks. Wil je meer leren? Spoedig breng ik een vervolg op deze cursus uit.

Heb je ook jongleer cursussen voor scholen?

Het is verboden om de beelden te delen en in groepen te bekijken. Daarom bestaat de mogelijkheid te kiezen uit een groepspakket. Wil jij hier in aanmerking voor komen?Neem vrijblijvend contact op.

jongleren leren met drie ballen
€ 49,95

Jongleercursus beginner (2023)

🚀 Altijd al gedroomd om te kunnen jongleren? Dan is 2023 het jaar waarin dit gaat gebeuren! Met deze zesweekse cursus leer jij betoverend jongleren. 


  • Zesweekse cursus boordevol tips & tricks
  • Community om vragen te stellen aan jouw persoonlijke coach
  • Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar 
  • Goed voor de fysieke en mentale gezondheid 
    • Leer jongleren als een echte jongleur
  • Klaar voor een nieuw avontuur?