Jongleercursus logo geel blanco achtergrond

Wil jij leren jongleren met drie ballen?

Met deze online workshop en cursus leer je moeiteloos jongleren 

Klaar voor een nieuw avontuur?

Daniel Doornkamp

4.9
4.9/5

Mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld in een stap-voor-stap succesformule waarmee ik jou gegarandeerd leer jongleren, onder professionele begeleiding. Zo leer jij binnen zes weken met succes jongleren. Ga jij dit avontuur met mij aan?

De ervaring van mijn cursisten

Ik ben trots op mijzelf!
Heel erg bedankt voor je hulp en alle tips! Het lukt nu meerdere malen achter elkaar. Ik ben trots!
Frans
Cursist
Een echte aanrader!
Mijn kids zijn blij en nog iedere dag aan het oefenen.. Wat een plezier hebben ze.
Petra
Cursist

€49,95

Bekijk deze boodschap van Hans Klok

De jongleercursus

Dit is wat je gaat leren in de cursus

De basis ​

De eerste stap is het leggen van een goede basis. Zo gaan we van start met het kiezen van de geschikte jongleerballen, een goede houding en de juiste patroonbeweging.  

Het basispatroon met drie ballen

De cascade​

Wanneer de basis gelegd is, gaan we aan de slag met het echte werk. Zo leer je stapsgewijs jongleren met drie ballen volgens de juiste beweegmethode. Dit noemen wij de cascade.

Tips & tricks

Het leren jongleren met drie ballen kan best moeilijk zijn. Daarom ontvang je wekelijks handige tips waarmee jij gegarandeerd leert jongleren.  

Extra

Bonus uitdaging​

In de laatste aflevering krijg je twee nieuwe tricks uitgelegd waarmee je na het afronden van deze cursus kunt oefenen. Welke tricks dit precies zijn? Dat blijft nog geheim.

Persoonlijke begeleiding

Soms kunnen de wekelijkse opdrachten best moeilijk zijn. Dat geeft niet! Naast het lesmateriaal kun jij met al jouw vragen terecht bij jouw jongleerdocent. Zo zorgen wij er samen voor dat jij leert jongleren. 

Jongleren leren

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja! Mits dit op de juiste manier wordt aangeleerd. Met de lesmethode van jongleercursus.nl leerde al duizend mensen jongleren. 

Tijdens de starter cursus leer je niet alleen om te jongleren met drie ballen maar werken we samen aan een stabiel patroon. Deze goede basis zorgt ervoor dat je eenvoudig nieuwe tricks leert. Daarnaast leer ik jou in de cursus twee tricks. Wil je meer leren? Spoedig breng ik een vervolg op deze cursus uit.