Video Aspect Ratio: 4:1

Leer jongleren met onze ervaren jongleerdocent 

Maak kennis met kennis onze workshop en cursus docent 

jongleercursus

Leer jongleren met onze ervaren jongleerdocent 

Maak kennis met kennis onze workshop en cursus docent 

Jongleer cursus daniel doornkamp

Het ontstaan van de cursus

Nadat ik meer dan tien jaar overal opgetreden heb en duizenden mensen heb mogen entertainen heb ik besloten mijn kennis te delen met de buiten wereld. Ondanks de verschillende aanbieders van jongleerworkshops zag ik een gat in de markt. Bij al deze cursussen ontbrak de langdurige begeleiding en persoonlijk aanpak. Deze ga ik toevoegen.

Met jongleercursus.nl breng ik in 2023 namelijk de meest uitgebreide jongleercursus van de Benelux op de markt. Mijn doel: deze passie delen met het grote publiek en mijn cursisten een unieke vaardigheid te leren die niet alleen leuk is, maar vele voordelen met zich meebrengt voor de vitaliteit.

Workshop en cursus jongleren

Waarom deze cursus?

Nadat ik meer dan tien jaar overal ter wereld heb mogen optreden en verschillende prijzen heb gewonnen met mijn jongleershow - in binnen- en buitenland - heb ik besloten mijn kennis te delen met de wereld.


Mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld in een stap-voor-stap succesformule waarmee ik jou gegarandeerd leer jongleren, onder professionele begeleiding. Zo leer jij binnen zes weken met succes jongleren. Ga jij dit avontuur met mij aan?

Workshop leren jongleren

Tien jaar ervaring in één cursus


  • Meer dan 200 shows per jaar 
  • Meervoudig internationaal bekroond 
  • Bekend van TV
  • 2.000.000+ kijkers op social media 

Onze kijk tip

Meer te weten komen over onze jongleercursus en workshop docent? Bekijk dan deze video en loop een dag mee in zijn leven.


Be social: volg Daniel op Instagram, Facebook of TikTok