Ultieme lente actie - beperkte plaatsen beschikbaar

Jongleercursus logo geel blanco achtergrond

Jongleer ballen kopen

Met onze jongleer ballen leer jij moeiteloos jongleren

Jongleerballen (beanbags)

Deze set bevat 3 zachte jongleerballen die perfect zijn voor zowel beginners als ervaren jongleurs. Voor slechts € 27,95 krijgt u een hoogwaardig product dat lang meegaat en een geweldige ervaring biedt voor iedereen die graag jongleert of nu wilt leren jongleren.

Of je dit product cadeau geeft of zelf mee aan de gang gaat. Jij gooit hier ongetwijfeld hogen ogen mee. 

Jongleerballen kopen

Hoogste kwaliteit:

De ervaring van mijn cursisten

Dit was precies wat ik zocht
Dit is echt goede kwaliteit je voelt de naadjes niet echt! En dat is super en waar ik opzoek naar was!
Sem
Klant
Goede kwaliteit en snel geleverd
Enorm fijne jongleer ballen! Zeer goede kwaliteit en snel geleverd. Een aanrader.
Tiest
Cursist

€25.-

Maak je bestelling compleet

FAQ

Veelgestelde vragen

Ik raad aan om te beginnen met beanbags. Het voordeel van beanbag jongleerballen is dat ze niet wegrollen, zodra ze op de grond vallen. Deze ballen zijn het fijnste om te oefenen. De beanbag jongleer ballen van jongleercursus.nl zijn samengesteld volgens de wensen en expertises van verschillende professionals.

Ondanks dat deze jongleerballen zeer geschikt zijn voor beginners worden ze ook vaak gebruikt door professionals in de show. Doordat de structuur het eenvoudiger maakt meerdere ballen in één hand te houden.

Deze jongleerballen zijn zowel geschikt voor beginners als ervaren jongleurs. Doordat de ballen zacht zijn, rollen ze niet weg. Dit is zeker handig in de beginperiode. Daarnaast liggen de ballen comfortabel in de hand, waardoor ze bijna geschikt zijn voor iedere leeftijd. 

Heb je vragen over het kiezen van het juiste type jongleerballen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daarnaast kun je hier speciale junior jongleerballen kopen voor de kinderhanden. Wil je deze bestellen? Neem dan contact op voor onze huidige voorraad.