Jongleercursus logo geel blanco achtergrond

Kan iedereen leren jongleren?

Kan iedereen leren jongleren?

Iedereen kan leren jongleren met de juiste begeleiding, tips en materiaal. Doordat het leren jongleren geen onderscheid maakt is jongleren zeer geschikt voor écht iedereen. Ondanks dat jongleren voor de meeste mensen niet meer dan een illusie blijft zal je met de juiste aanpak als snel resultaat ervaren.

Consistentie is de sleutel tot succes bij het leren jongleren

Maar waarom kan maar een handje vol mensen jongleren? Dit komt doordat de meeste mensen niet weten waar ze moeten beginnen en het al benauwd worden van de gedachte hoe ze ooit 3 ballen in de lucht kunnen houden. Jongleren vergt concentratie coördinatie, concentratie, maar nog veel belangrijker… doorzettingsvermogen. Veel mensen gooien de handdoek al snel in de ring zodra ze starten met oefenen. Weer een poging zonder resultaat. Maar hoe moet het dan wel?

Door dagelijkse 10 minuten te oefenen zal je al snel progressie ervaren en gaat een eerste ronde met 3 balletjes al snel lukken. Wat wij vaak zien gebeuren is dat mensen vanaf dit punt zich verkeerde gewoontes gaan aanleren en niet verder komen. Met de bijhorende frustratie en wat er uiteindelijk toe leid dat mensen stoppen met oefenen. Deze slechte gewoontes voorkom je met de juiste begeleiding Door wekelijks nieuwe inlichtingen te krijgen en bijgestuurd te worden waar nodig is de kans van slagen enorm. Door consistent hiermee aan de slag te gaan leer je een basispatroon die je nooit meer afleert.

Ik wil leren jongleren, maar hoe dan?

Zodra je deze stappen rustig doorloopt, zal het jongleren iedere keer een stukje beter gaan. Jongleren betekent veel oefenen. Wat we bij veel mensen zien is dat ze snel opgeven doordat het mis gaat. Ze denken al snel, ik kan dit niet, ik ben hier niet goed in. 

Nee, ook jij kan leren jongleren! Met de juiste tips en tricks kan jij binnenkort al je vrienden verbazen. Wat we wel vaak zien is dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen en de juiste begeleiding ontbreekt. 

Met jongleercursus.nl hebben wij een digitale cursus samengesteld waarbij jij succesvol eert jongleren. Zo krijg jij zes weken lang toegang tot een nieuwe video vol met tips & tricks. In deze video’s leer jij niet alleen de basis, maar ook enkele tricks met drie ballen. Want het mooiste aan het jongleren is dat er na het leren jongleren met drie ballen geen einde is gekomen aan dit avontuur. Er is zoveel meer! Bekijk hier meer over onze cursus.

Volg onze cursus en haal het maximale uit dit avontuur

Van jonge kinderen die hun vriendjes willen verbazen, tot volwassenen die oefenen om hun behendigheid en coördinatie te verbeteren, de vaardigheid van jongleren overstijgt de leeftijd. 

Als je voor het eerst probeert te leren jongleren, kan het frustrerend en overweldigend zijn als ballen vallen en patronen verloren gaan. Maar met oefening en doorzettingsvermogen kan iedereen zijn jongleervaardigheden verbeteren. Studies hebben zelfs aangetoond dat jongleren de hersenfunctie van volwassenen kan verbeteren, omdat ze voortdurend berekeningen maken terwijl ze meerdere voorwerpen in de lucht houden. 

Bovendien is gebleken dat volwassenen die jongleren sneller visuele informatie kunnen verwerken dan degenen die niet jongleren. Dus ongeacht je leeftijd, er is altijd ruimte voor verbetering en groei als het gaat om leren jongleren. Dus pak wat ballen of bonenzakken en ga oefenen – je weet nooit waar je nieuw gevonden talent je kan brengen

Online jongleerworkshop

Leer jongleren dankzij de online jongleer cursus

Heb je ooit willen leren jongleren? Zoek niet verder dan het volgen van een jongleercursus! Van jongleren is aangetoond dat het de hand-oog coördinatie, de cognitieve functie en zelfs de geestelijke gezondheid verbetert. Bovendien is het gewoon leuk. In een (online) jongleerworkshop leer je de basistechnieken en -patronen, evenals tips over hoe je je vaardigheden kunt oefenen en verbeteren. Als extra bonus heb je een fantastische feesttruc om aan vrienden en familie te laten zien.

Nog nier helemaal overtuigd? Bekijk dan deze video van niemand minder dan Hans Klok.

Bekijk de gratis video

Bekijk deze boodschap van Hans Klok

Krijg toegang tot de gratis video

Je ontvangt geen spam, aangezien ik er zelf ook niet van houd!